Thursday, September 9th 2010, 11:24am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

diabol55

Potkan

21

Tuesday, March 16th 2010, 7:40pm

hmm

nespravy GameForge (GF) niekedy z tanothu RPG ??? podľa mňa z tych zarobkov ked si ľudia kupuju KK(krvave kamene) zarobili dost a platenie servera ich mesačne vide málo oproti zárobku ... keby bol tanoth v RPG podaní tak by sa zvýšila popularitosť hry a tým vyššie zárobky ... no je to nanich :(
  • Go to the top of the page

22

Thursday, March 18th 2010, 5:14pm

Zozen si hru LEGEND: HAND OF GOD. Mas tam rovnake veci ako su tu, pribeh je kus iny ale skiny zbrani aj brneni su tie iste.

diabol55

Potkan

23

Thursday, March 18th 2010, 7:16pm

dik

dik moc ... ale mohli by to spravit original GF pre tanoth :D :huh: :thumbup:

Beda

Medved

Occupation: IRC

24

Friday, March 19th 2010, 4:01pm

Pro ty z vas kteri si toho jeste nevsimli tak Tanoth (drive Legend) je LEGEND: HAND OF GOD.
Vyvojari hry spolupracovali s GF a vytvorili Tanoth. GF byly provozovatele a puvodni firma se starala o aktualizace/vyvoj atd.

Jake ma GF plany s Tanothem do budoucna bohuzel nikdo z nas nevi a ani v "GF" kuloarech se o nicem nemluvi.

Pokud jste me do ted nemeli radi tak to je teprve zacatek az s vami skoncim budete me milovat.
Zlé se v dobré obrátí jen proto, abyste si lépe vychutnali to horší, co přijde za ním.

25

Saturday, March 20th 2010, 5:36am

no ku tomu, aby bolo tanoth ako RPG, nápad to nie je zlý, veď táto hra vlastne vychádza z RPG, lenže na hranie na PC treba čas, a to mnohý nemajú, práve v tomto je to pekné na online hrách, dáš si misiu a niečo iné si môžeš robiť (napr. písať si domácu úlohu, variť obed alebo niečo iné) čo sa pri hraní hry nedá, tam musíš byť neustále, klikať na nepriateľov aby si robil kombá, chodiť po mapke a prímať misie, naviac by takáto hra nesmela mať vysoké HW požiadavky, aby sa dala rozbehnúť doslova na šrotoch (a to už nevravím, že niektorí hrajú tanoth na mobile, čo by bol dosť veľký problém...) a ani nároky na internet by nesmeli byť vysoké, lebo by hra hlavne večer mohla ,,lagovať", potom by bol možno problém zo ,,sejvovaním" lebo tie by sa ukladali na server ako nejaký skript, ktorý obsahuje koľko má hráč zlata, akú výstroj a atď. (s tými uloženie si istý nie som, tento problém by mohol zodpovedať niekto, kto hrá WoW alebo nejakú podobnú hru)
toto je asi tak všetko, čo som chcel k tomuto povedať