Tuesday, September 7th 2010, 1:45am UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

N444

Ork

1

Thursday, June 3rd 2010, 7:08am

Krvavé kamene

Ja mám taký návrh žeby sa krvavé kamene dali objednávať tak že by sa suma pripočítala ku faktúre k netu to by bolo dobré nie.

This post has been edited 1 times, last edit by "N444" (Yesterday, 2:33pm)

• Go to the top of the page

Apollyon

Starec

2

Thursday, September 2nd 2010, 8:09pm

No to by teda dobré nebolo ... a ako by si to chcel urobiť? Myslím, že je dosť veľa možností platby ktoré môžeš využívať. Ako by si chcel urobiť aby sa ti platba za kamene pripočítala k faktúre za internet? Teraz neviem, ale mám taký pocit, že za internet platíš rovnako každý mesiac - pokiaľ nemáš pripojenie cez ORANGE 3G. Čiže k faktúre by sa to pripojiť asi nedalo...! A ešte... faktúru predsa neplatíš GF(gameforge) ale telekomunikáciam, a keď máš fibernet, tak orangu :wacko:

N444

Ork

3

Friday, September 3rd 2010, 2:07pm

No tak žeby bol priečinok na výber pri platbe kk a tam by bolo určené koľko kk by sa dalo objednať a potom by sa tá suma za ktorú sme si objednali prirátala do faktúri za internet. Napr. kúpil by si si kk za 10€ a faktúru by si mal čisto bez kk za 30€ tak by sa k tým 30€ by sa pripočítalo tých 10€ vyzerá to zložito ale bolo by to jednoduché. To by sa hlavne v škole dalo využívať :-)

This post has been edited 1 times, last edit by "N444" (Yesterday, 2:33pm)

Apollyon

Starec

4

Friday, September 3rd 2010, 4:15pm

Tak ja teraz neviem...! Buď si vôbec nečítal môj príspevok, alebo si až taký LoLo, že si tomu nepochopil!! Technicky to je nemožné. neide o to, žeby to bolo jednoduché keby to spustili, ale ako by si tie kamene zaplatil GF?! Ak viem tak ti kamene prídu až keď ich zaplatíš - čiže by si kamene dostal až keby si zaplatil účet za net?!
A možno práve preto to ani nikto neurobí, lebo by si malé deti kúpili kraviny za kopec peňazí - a kto by to potom zaplatil?
Čiže tomuto návrhu

N444

Ork

5

Saturday, September 4th 2010, 3:17pm

Čítal som ten tvoj príspevok a hneď ti odpoviem. Gameforge by išlo tých 10€ tak že by sa keď objednáš kk pridalo na účet 10€ a tie by išli Gameforge samozrejme ti by som mal na faktúre stále tých 10€. Chápeš ???

This post has been edited 1 times, last edit by "N444" (Yesterday, 2:34pm)

Apollyon

Starec

6

Saturday, September 4th 2010, 6:31pm

A to mi povieš odkiaľ by sa tých 10€ nabralo?! A odkiaľ by tých 10€ išlo GF? Či ty si myslíš, že telekomunikácie si budú robiť zmluvy z GF? A čo keď si niekto objedná kamene a potom nezaplatí faktúru? To ti zabannujú účet? Na to by som sa pozrel!
A teraz nechcem pliesť bludy - ale ja mám taký pocit, že internet neplatíš za prenos dát, ale mesačne rovnakú čiastku peňazí... čiže to by si platil + to čo by si si objednal? Ja neviem... ale stále mi to pripadá úplne nemožné!